company logo

Etsi sivustolta

Palvelut

Palveluasumista ja tehostettua palveluasumista

Iltarauhan asukkaaksi voi tulla joko kotikunnan maksusitoumuksella tai omalla kustannuksellaan. Asukkailla on mahdollisuus saada Kelan asumis- ja hoitotukea kustannusten tueksi.


Palveluasuminen

Huoneet ovat tilavia ja viihtyisiä pääasiassa yhden hengen huoneita, joiden sisustamisen asukkaat voivat toteuttaa haluamallaan tavalla. Huoneissa on oma wc- ja suihkutila. Lisäksi asukkaiden käytössä on yhteiset oleskelu-, jumppa- ja saunatilat.

Asukkaille tarjotaan oman keittiön ateriapalvelut, siivous- ja vaatehuoltopalvelut, lääkehuolto sekä terveydenhuolto. Lisäksi henkilökunta ohjaa ja avustaa asukkaita päivittäisistä toimista suoriutumisessa. Asukkaat voivat itse voimavarojensa mukaan osallistua yhdessä henkilökunnan kanssa arkiaskareisiin. Yöaikaan hoitaja käy avustamassa hälytettäessä

Iltarauhan asukas

Tehostettu palveluasuminen

Tehostettu ympärivuorokautinen palveluasuminen on kohdennettu jatkuvaa valvontaa ja apua tarvitseville henkilöille. Asukkaille tarjotaan ateria-, siivous-, lääke- ja vaatehuolto- sekä virikepalvelujen lisäksi jatkuva hoito ja huolenpito. Asukashuoneet ovat yhden ja kahden hengen huoneita.


Iltarauhan asukashuone
 


Hoivakoti Iltarauha, Iltarauhantie 141, 82210 SUHMURA | GSM 0440 749 175 | Fax: 013-749 111 | iltarauha(ät)iltarauha.fi